Letselschade

Ineens gebeurt het: een ongeluk in het verkeer, een bedrijfsongeval, een medische fout, een beroepsziekte of een overlijden. Uw leven staat plotseling en onverwacht op z’n kop. Emoties komen los, u wordt teruggeworpen. Wat nu? Er komen veel dingen op u af die u moet regelen: praktisch zoals wie doet de tuin, wie kookt, wie brengt de kinderen naar school? Waar haal ik hulp vandaan voor het huishouden? Hoe kom ik bij de dokter? Bij letsel moet u ook nog eens aan uw herstel werken. Bij een overlijden moet u ineens alles zelf doen.

Vragen komen er bij u op: hoe wordt alles weer normaal? Hoe lang duurt dat? Wie helpt mij daarbij? Kan ik mijn schade verhalen? Zo ja, bij wie? En hoe moet dat? Jan Lefers kan u helpen. Geluk bij een ongeluk is dat een letselschade-advocaat u niets kost. Gratis. Omdat de wet bepaalt dat de aansprakelijke partij ook de kosten van uw belangenbehartiger moet betalen. Wij leggen het u in een gratis kennismakingsgesprek zonder verplichtingen uit. Vaak is er meer mogelijk dan u nu denkt.

Alles over letselschade

Laatste nieuws

Risico op ongelukken neemt toe bij werken met MRI-scanner
Geplaatst op 14 juni 2017

Ziekenhuispersoneel dat regelmatig met MRI-apparaten werkt, heeft meer (bijna-)ongelukken dan personeel dat met andere beeldvormende technieken werkt.

Wetsvoorstel affectieschade door Tweede Kamer aangenomen
Geplaatst op 9 juni 2017

In de toekomst kunnen nabestaanden of naasten hoogstwaarschijnlijk aanspraak maken op een vergoeding van affectieschade als slachtoffers overlijden of ernstig letsel oplopen door een gebeurtenis waarvoor iemand anders aansprakelijk is.

Toename klachten in gezondheidszorg
Geplaatst op 30 mei 2017

In 2016 ontving het Landelijk Meldpunt Zorg 6.455 klachten. Dit betekent een toename van 1.340 klachten ten opzichte van het jaar 2015.