Letselschade

Ineens gebeurt het: een ongeluk in het verkeer, een bedrijfsongeval, een medische fout, een beroepsziekte of een overlijden. Uw leven staat plotseling en onverwacht op z’n kop. Emoties komen los, u wordt teruggeworpen. Wat nu? Er komen veel dingen op u af die u moet regelen: praktisch zoals wie doet de tuin, wie kookt, wie brengt de kinderen naar school? Waar haal ik hulp vandaan voor het huishouden? Hoe kom ik bij de dokter? Bij letsel moet u ook nog eens aan uw herstel werken. Bij een overlijden moet u ineens alles zelf doen.

Vragen komen er bij u op: hoe wordt alles weer normaal? Hoe lang duurt dat? Wie helpt mij daarbij? Kan ik mijn schade verhalen? Zo ja, bij wie? En hoe moet dat? Jan Lefers kan u helpen. Geluk bij een ongeluk is dat een letselschade-advocaat u niets kost. Gratis. Omdat de wet bepaalt dat de aansprakelijke partij ook de kosten van uw belangenbehartiger moet betalen. Wij leggen het u in een gratis kennismakingsgesprek zonder verplichtingen uit. Vaak is er meer mogelijk dan u nu denkt.

Alles over letselschade

Laatste nieuws

Hoorzitting Europees Parlement over onkruidverdelger glyfosaat
Geplaatst op 23 oktober 2017

Het Europees Parlement heeft zich onlangs over onkruidverdelgingsmiddel glyfosaat gebogen middels een hoorzitting. Volgens een aantal parlementariërs worden er wereldwijd onderzoeken genegeerd die duidelijk maken dat glyfosaat kankerverwekkend is.

Schadefonds Geweldsmisdrijven onvindbaar voor geweldsslachtoffers
Geplaatst op 16 oktober 2017

Eén op de drie geweldsslachtoffers weet het Schadefonds Geweldsmisdrijven te vinden. Zo zijn er bijvoorbeeld in Zuid-Holland vorig jaar 862 aanvragen ingediend vanuit de vijf grootste steden.

Streep door stijging eigen risico
Geplaatst op 28 september 2017

Het eigen risico in de zorg blijft in 2018 gelijk. Dit hebben de vier formerende partijen – VVD, D66, CDA en ChristenUnie –afgesproken.